Försäkringsbolag för barnförsäkring

Här har vi samlat och granskat en rad olika försäkringsbolag som erbjuder barnförsäkring. Vi har jämfört dessa försäkringsbolag för att kunna hjälpa och vägleda dig till rätt barnförsäkring. Önskar ni att vi granskar ytterligare försäkringsbolag för barnförsäkring? Kontakta oss då genom kontaktformuläret nedan!

Trygg-Hansa

Trygg-Hansa erbjuder dig att teckna barnförsäkring som ger ersättning vid sjukdom, olycksfall samt dödsfall. Ersättning ges för bland annat nedsatt funktions- och arbetsförmåga, sjukhusvistelse, ärr, merkostnader samt läke- och resekostnader. Läs mer om Trygg-Hansas barnförsäkring.

Nordea (genom IF)

Nordea erbjuder en barnförsäkrings genom IF försäkring som innefattar sjuk- och olycksfallsförsäkring och som ger ekonomisk ersättning vid medicinsk invaliditet, sjukhusvistelse och för direkthjälp vid svåra sjukdomar. Med Nordeas barnförsäkring betalar du ingen självrisk. Läs mer om Nordeas barnförsäkring.

Skandia

Skandia är ytterligare ett försäkringsbolag som erbjuder barnförsäkring för personer upp till 30 års ålder. Att teckna detta innebär att det endast gäller ett barn. Om du istället tecknar Skandia barnförsäkring Allt i Ett, då gäller den för personer upp till 25 år samt alla barn i familjen. Läs mer om Skandia barnförsäkring.

Folksam

Hos Folksam kan du teckna barnförsäkring som ger dig rätt till ersättning vid invaliditet, krisbehandling, ärr och mycket mer. Folksams barnförsäkring kan tecknas för barn upp till 16 år och gäller fram till 25 år. Läs mer om Folksams barnförsäkring.

SalusAnsvar

SalusAnsvar var ett försäkringsbolag som erbjöd bland annat barnförsäkringar med möjligheten att teckna extra skydd som tillval. År 2012 köptes SalusAnsvar upp av Folksam.

Gjensidige Försäkring

Gjensidige Försäkring är ett försäkringsbolag där du kan teckna en topprankad barnförsäkring som täcker sjukdom, olycksfall och stöd – 24 timmar om dygnet med start från dag ett. Läs mer om Gjensidige barnförsäkring.

Kontaka oss